ОСТАННІ НОВИНИ

Українцям пропонують підзаробити на новорічні свята

|

Новий рік – час можливостей не тільки витратити гроші на подарунки, а й поповнити сімейний бюджет. У святкові дні з’являється чимало сезонних вакансій, і в середньому можна заробити від 500 грн за день. Відповідні дані порталу оголошень OLX на новорічний період, є у розпорядженні Львівського порталу.

314

Торговельні мережі в ці дні відчувають значне навантаження, тому найбільше вакансій — для пакувальників на касах. Наприклад, у Вінниці за три дні роботи, з 29 по 31 грудня, по вісім годин на день можна заробити 1 200 грн. Для порівняння у мережі київських гіпермаркетів 25 грн за годину пропонують тимчасовим співробітникам, які будуть викладати товари на полиці.

У Дніпрі на час до Нового року необхідний комплектувальник замовлень. Роботодавець — склад будматеріалів — обіцяє навчити всього необхідного в процесі. З графіком з 9:00 до 17:00 шість днів на тиждень можна заробити 6 500-7 500 грн. У Бердянську Запорізької області також шукають комплектувальників і вантажників. Оклад пропонують близько 3 500-4 000 грн.

Доступні й творчі вакансії. У столиці шукають «високого хлопця» 20-40 років, який на святкових ранках і виставах виконав би роль Діда Мороза і Святого Миколая. Оплата становить 2 500 грн. Для дівчат є можливість стати Снігуронькою на корпоративах і дитячих святах, пропонований заробіток — 3 000 – 4 000 грн. У Запоріжжі молодь потрібна в якості ведучих на дитячих святах. Платня, яку пропонують, від 1 000 до 3 000 грн.

Вакансій, пов’язаних з одним з головних атрибутів свята, ялинками, також достатньо. У Сумах шукають нічного продавця новорічних дерев, обіцяють 120 гривень за зміну плюс відсоток від виручки. В Одесі ж шукають сміливця, який буде вартувати ночами сосни. Пропонують 300 гривень за зміну, плюс 20 гривень з кожного проданого дерева.

Один із ресторанних комплексів на Київщині шукає офіціантів на час проведення новорічного свята. За зміну з сьомої вечора до восьмої ранку заплатять 1 000 гривень.

Підробіток на новорічні свята стане гарною підмогою для сімейного бюджету. Знайти можливості для цього онлайн зовсім нескладно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *