ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зведуть новий житловий квартал

|

У Львові збудують новий житловий квартал в районі вул. Стрийської – кільцевої дороги-проектованої вул. Вернадського. Про це йдеться у повідомленні інформаційного порталу депутатів міськради міста, передає кореспондент Львівського порталу.

будівництво

Так, у стінах мерії відбулося громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час внесення змін до детального плану території в районі вул. Стрийської- кільцевої дороги-проектованої вул. Вернадського у м. Львові. Замовником цієї містобудівної документації є управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником -ДП ДІМП «Містопроект». У проекті опрацьовано планувальне рішення щодо використання та забудови території, орієнтовною площею 4,7 га.

Зі слів головного архітектора проекту Петра Крупи:

«Територія розташована  в Сихівському адміністративному районі та розташована відповідно до планувальної структури міста. Ділянка має затверджений містобудівною документацією та сформований червоними лініями перспективний житловий квартал. Слід зазначити, що територія проектування забезпечена усіма необхідними інженерними мережами:водопостачання, каналізації, електропостачання, газопостачання, теплопостачання.

Для перспективної містобудівної діяльності на території в проектних межах передбачається розмістити:
• майданчики для обслуговування житлових будинків;
• місця зберігання автомобілів;
• споруди інженерного забезпечення.

Додамо, що громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території в районі вул. Стрийської – кільцевої дороги-проектованої вул. Вернадського у м. Львові триватиме з 9 грудня 2016 року до 3 січня 2017 року.

Пропозиції просимо подавати до 3 січня 2017 року до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради», а також через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Файфурка О. С., тел. 032 297 57 63.

Дрон-зйомка: https://www.youtube.com/watch?v=PM7WvNeoFJE&feature=youtu.be

Детальніше: http://city-adm.lviv.ua/public-hearings/236120-hromadske-slukhannia-shchodo-vrakhuvannia-hromadskykh-interesiv-pid-chas-vnesennia-zmin-do-detalnoho-planu-terytorii-v-raioni-vul-stryiskoi-kiltsevoi-dorohy-proektovanoi-vul-vernadskoho-u-m-lvovi

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *