ОСТАННІ НОВИНИ

Сміття з Вернадського приберуть протягом 2-3 днів, - Садовий

|

Сьогодні Андрій Садовий здійснив робочий виїзд на вулицю Вернадського, де зафіксовано складування пластику, паперу та іншого побутового сміття з центральної частини міста. На місці мер дав доручення прибрати все протягом 2-3 днів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

2

Причиною тимчасового накопичення сміття на території ШРП Галицького району на вул. Вернадського стала зміна Галицькою районною адміністрацією перевізника. Фірма АВЕ припинила надавати свої послуги. Наразі завершується процедура укладання угод з новим перевізником компанією «Грінера Україна».

До кінця тижня сміття з території ШРП буде вивезено. За інформацією Галицької районної адміністрації, тут тимчасово складували пластик, папір та інші відходи побутового характеру з урн зі санітарної очистки центру міста.

Міський голова Львова дав доручення провести службове розслідування під керівництвом директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергія Бабака, за результатами якого вжити необхідної міри покарання до винних осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *