ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці Львівщини не зафіксували жодних порушень під час виборів

|

На території Пустомитівського, Старосамбірського, Мостиського та Кам’янка-Бузького районів Львівської області 18 грудня відбулись перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад, а також сільських, селищних та міських голів у об’єднаних територіальних громадах. Поліція не зафіксувала правопорушень під час виборів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

вибори територіальні громади

Для охорони публічної безпеки та забезпечення порядку на 74 виборчих та 6 територіальних дільницях, а також для збереження виборчої документації, було залучено 160 працівників поліції. Окрім того, у кожному територіальному відділі та відділенні поліції, на території обслуговування якого проводились вибори, працювало по дві слідчо-оперативних групи та групи реагування патрульної поліції.

У день виборів до правоохоронців надійшло шість звернень від громадян щодо порушення виборчого законодавства. За кожним зверненням проводиться перевірка, вирішується питання кваліфікації правопорушень відповідно до законодавства України.

Порушень публічного порядку на виборчих дільницях не було.

Зазначимо, що громадянська мережа «ОПОРА» зафіксувала кілька порушень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *