ОСТАННІ НОВИНИ

Через прорив труби вода залила дорогу Львів-Рава-Руська і перетворила її в каток

|

Учора ввечері поблизу села Гряда Жовківського району стався витік води з труби магістрального водогону внаслідок якого вода почала заливати ділянку міжнародної автодороги Львів-Рава-Руська. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ozheleditsya

Так, о 20.30 год.  поблизу с. Гряда виявлено виток води з труби діаметром 900 мм магістрального водогону (забезпечує водопостачання частини абонентів Шевченківського та Личаківського районів м. Львова), внаслідок чого вода почала заливати ділянку міжнародної автодороги Львів-Рава-Руська і, при цьому, замерзати, що створило загрозу ускладнення умов автодорожнього руху.

На місце події було скеровано аварійну бригаду ПАТ “Львівводоканал” у складі 5 осіб та 3 од. техніки, два екіпажі патрульних машин ГУ НП у Львівській області, піскорозкідувач “MAN” від ТзОВ “АВАКС ПРОФ”(м. Жовква).

О 1.45 год. 18 грудня порив труби ліквідовано (водопостачання абонентів не припинялося). Ділянку дороги на місці події посипано піскосумішшю. Рух автомобільного транспорту не змінювався.

Фото: Tvoemisto.tv

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *