ОСТАННІ НОВИНИ

За рік у Львові видали 500 тисяч польських віз

|

Протягом 2016 року Генеральним Консульством Республіки Польща у  Львові видано понад 500 000 віз, це становить понад 41% від кількості всіх віз виданих польськими Консульствами на Україні (на Україні працює 6 Консульств РП).  Працівниками Консульства щоденно опрацьовується понад 2 тисячі пакетів документів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі консульства.

konsulstvo

«Незважаючи на таку вражаючу цифру, попит на візові послуги постійно зростає, саме тому Консульство постійно вчиняє низку заходів, які надають змогу збільшити кількість обслуговуваних клієнтів. При такій самій кількості працівників, Консульство станом на 15 грудня 2016 року видано на понад 32% віз більше ніж протягом цілого 2015 року.  Консульство вчиняє всі можливі дії для того, щоб кожен мешканець Львівського Консульського округу (Львівська, Івано- Франківська та Закарпатська обл.) мав можливість без проблемно здати документи та отримати візу», – зазначається у повідомленні.

Також наголошується, що приблизно половина всіх віз, що видається це візи на роботу. З кожним місяцем кількість громадян України, що їдуть на роботу у Польщу збільшується, на другому місці знаходяться так званий «закупівельний туризм».

Як видно з зазначених цифр працівниками Консульства виконується дуже кропітка, важка та велика робота з метою задоволення потреб в візах громадян, що проживають у Львівському консульському окрузі.

Фото: lb.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *