ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові для діток влаштували казкову «мандрівку» в країну правил дорожнього руху

|

Напередодні зимових канікул правоохоронці Львівщини вирішили влаштувати для дітей казкову та пізнавальну «подорож» у країну Правил дорожнього руху. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

1

Така зустріч для малечі відбулася у львівській дитячій бібліотеці-філії №11 за ініціативи Головного управління поліції області та міського координаційно-методичного центру «Галицьке юнацтво».

Школярі вперше побували у бібліотеці, дізналися чимало нового про дивовижний світ книг, а також мали змогу поспілкуватися з працівниками поліції.

2

Правоохоронці поцікавилися в юних читачів, чи люблять вони казки та запропонували послухати історію про подорож Капітошки у країну Правил дорожнього руху. Цю казочку для малечі написала 17-річна школярка Роксолана Митко, переможниця Всеукраїнського творчого конкурсу «Молоде покоління – за безпеку дорожнього руху». Дітки захоплено слухали розповідь про пригоди улюбленого героя та разом із ним навчалися бути зразковими пішоходами.

3

Працівники поліції нагадали школярикам, що на дорозі потрібно бути уважними й обережними, закликали їх завжди дотримуватися Правил дорожнього руху.

Наприкінці зустрічі на діток очікував приємний сюрприз. Правоохоронці передали малечі подарунки від Святого Миколая – тематичні книжечки «1000 та 1 поворот» та розмальовки.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *