ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні до Львова прибуде Вифлеємський вогонь. Передачу вогню громаді можна буде побачити онлайн

|

Сьогодні представники Львівської станиці національної скаутської організації «Пласт» урочисто передадуть громаді міста Львова Вифлеємський вогонь миру. Завдяки компанії «GPS-Tracker.com.ua» кожен охочий зможе онлайн відслідковувати цей процес. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

vifleyemskiy-vogon

Цього року охочі зможуть слідкувати за передачею Вифлеємського вогню миру онлайн за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=g2lNNhyGSSE&feature=youtu.be

«Різдво – це завжди довгоочікувана і радісна подія, якій, за доброю традицією, передує передача Вифлеємського вогню миру. Завдяки волонтерам з організації «Пласт» ця традиція вже роками привертає увагу тисяч львів’ян. Кожен хоче отримати часточку благодатного вогню, принести його додому. Цього року маємо гарну ініціативу від компанії «GPS-Tracker.com.ua» – усі, хто не має можливості особисто долучитись до цієї важливої події, зможуть онлайн спостерігати за маршрутом руху Вифлеємського вогню миру», – зазначають в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Програма:

10:00-12:00 – виїзд та прибуття делегації на кордон «Рава-Руська – Гребенне»

12:00-14:00 – церемоніал передачі вогню за участю пластунів та польських харцерів

14:00-16:30 – виїзд до Львова, прибуття до ЛОДА (вул. Винниченка, 18)

16:30-17:00 – вимарш делегації ВВМ від ЛОДА до Львівської міської ради

17:00-18:00 – передача Вифлеємського вогню міському голові Львова Андрію Садовому (пл Ринок, 1)

18:00-19:00 – вимарш делегації ВВМ від Львівської міської ради до Собору св. Юра

19:00-19:30 – передача вогню в Соборі св. Юра.

Довідка

«Вифлеємський вогонь миру» — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, котра полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. Вифлеємський вогонь, котрий символізує тепло, мир, злагоду і сподівання, Україною поширюють пластуни. Вогонь передають від міста до міста й заносять у церкви, державні установи, школи, сиротинці, лікарні. А переймають вогонь пластуни від польських харцерів щорічно на кордоні «Рава-Руська – Гребенне».

Фото: За Збручем

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *