ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники затримали українця, який разом з кіньми перевозив контрабандні цигарки

|

Працівники Львівської митниці ДФС  спільно з прикордонниками викрили спробу незаконного переміщення сигарет у спеціальному автомобілі для перевезення коней. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  ГУ ДФС у Львівській області.

unnamed-7

Так, у пункт пропуску «Краковець –Корчова» прибув спеціальний автомобіль,  в якому перевозили трьох коней. Водій, громадянин України, до митного контролю подав документи згідно з якими він перевозив тварин  з України до Німеччини.

unnamed-8

Документи та самі коні жодних сумнівів  у працівників митниці не викликали. А от фургон, в якому перевозили тварин, був підозрілий. Тож було прийнято рішення ретельно доглянути його на предмет можливого приховування в ньому товарів. Відтак митники та прикордонники ретельно оглянути фургон. Їх підозра виправдалась. У фургоні, в спеціально обладнаному сховищі, вони знайшли приховані від митного контролю сигарети.

На цей час встановлюють точну кількість та вартість затриманого товару. Є ознаки  порушення митних правил передбаченого ст. ч. 1 ст. 483, Митного кодексу України.

Фото: ГУ ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *