ОСТАННІ НОВИНИ

Україна передасть бойовикам 15 осіб, щоби розблокувати повернення полонених

|

Українська сторона передає бойовикам 15 осіб, щоби розблокувати процес звільнення українських полонених. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко, передає Львівський портал.

gerashhenko

«Щоб стимулювати процес звільнення заручників , щоб це відбулося до новорічних свят, ми в рамках мінської групи оголошуємо про передачу 15 осіб зі списку 228, яких запитували ОРДЛО, іншій стороні. Серед цих 15 осіб, що здійснили злочини, – важкохворі люди, а також 6 жінок. Ці люди будуть вдома протягом кількох днів, до наступного засідання мінської групи 21 грудня.

Це жест гуманізму і доброї волі. Ми ще раз підтверджуємо готовність української сторони передати інших осіб зі списку 228 до новорічних свят з вимогою звільнити всіх українських бранців. Ми чекаємо жесту гуманізму від РФ і їх підлеглих. Якщо ФСБ, Кремль і їх маріонетки вирішили передати українських бранців одному з народних депутатів – НЕХАЙ НЕГАЙНО ЦЕ РОБЛЯТЬ, родинам все одно, хто привезе їх дітей додому, а українська сторона зробила всю відповідну підготовчу роботу зі списками, ми зробили всі відповідні кроки, ми чекаємо хлопців і влада забезпечить їх лікування і реабілітацію», – написала Ірина Геращенко.

Фото: соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *