ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові скасували 40 перепусток на в’їзд у пішохідну зону центральної частини міста

|

За інформацією директора Муніципальної дружини Юрія Діля, у Львові скасовано 40 перепусток на в’їзд у пішохідну частину міста. Зокрема, йдеться про перепустки мешканців та підприємців, які здійснюють обслуговування мешканців та закладів у пішохідній зоні міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

pishohidna-zona-e1470812073447

Як розповів Юрій Діль, за одне порушення перепустку скасовують на одну добу, за друге – на 7 днів, за третє ж – безтерміново. Зокрема, тільки цього тижня скасовано 12 перепусток терміном на 7 днів. А 40 перепусток скасовано безтерміново.

Найбільше порушників – серед водіїв, які обслуговують заклади торгівлі та харчування. «Водії, які здійснюють доставку товарів чи послуг, найчастіше паркують машини у невстановлених місцях, а також не дотримуються часових меж перебування у пішохідній зоні. Ми змушені реагувати на це. З мешканцями проблем менше, однак вони теж, буває, паркуються на тротуарах та в інших недозволених місцях», – зазначив Юрій Діль.

Також він застеріг тих водії, які без дозволу «проскакують» у пішохідну зону вслід за тими автівками, що мають перепуски, – їхні дані працівники Муніципальної дружини скеровують у поліцію, яка уповноважена накладати на порушників штраф.

Нагадаємо, з 1 серпня цього року у Львові змінено порядок регламентованого в’їзду транспорту у пішохідну зону центральної частини міста.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *