ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний чоловік забив літню жінку молотком до смерті

|

У Львові правоохоронці розслідують вбивство 77-річної жінки. Як встановили поліцейські, до скоєння вбивства причетний син хворої жінки, за якою доглядала загибла. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

вбивство

У Залізничний відділ поліції 14 грудня о 14.25 надійшло повідомлення від мешканця одного з багатоквартирних будинків по вулиці Виговського про сімейну сварку в квартирі сусідів.

На місце події виїхали правоохоронці. У квартирі вони виявили тіло літньої жінки без ознак життя з травмами голови.

«Встановлено, що загибла – 77-річна львів’янка. Вона доглядала за своєю хворою сусідкою, з якою проживала в одному під’їзді.  У цієї хворої жінки є син, котрий в той день прийшов до матері у стані алкогольного сп’яніння, посварився з сусідкою і наніс їй кілька ударі по голові. Внаслідок отриманих травм жінка померла на місці події. Чим зловмисник наносив удари, зараз встановлюють експерти – біля тіла лежали молоток і табуретка», – розповів заступник начальника Залізничного відділу поліції підполковник поліції Роман Білик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисник, 47-річний львів’янин, затриманий в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *