ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині троє поліцейських отримали травми під час затримання озброєних зловмисників

|

На Львівщині під час затримання озброєних зловмисників травмовано трьох поліцейських. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  ГУНП у Львівській області.

pm893image004

Троє працівників сектору реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції отримали травми під час автозіткнення, затримуючи двох озброєних зловмисників, причетних до крадіжок з магазинів.

Подія сталась сьогодні, 15 грудня, близько другої ночі. У Жовківське відділення поліції надійшла інформація про крадіжки з двох магазинів у селі Боброїди. Екіпаж служби реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції, у складі трьох поліцейських, на службовому автомобілі «Рено» негайно виїхали на місце події і на виїзді з села виявили мікроавтобус зловмисників – білий «Фольксваген ЛТ».

pm302image002

Зловмисники намагались втекти від поліцейських, на неодноразові вимоги правоохоронців зупинитись не реагували. Під час переслідування працівники групи реагування змушені були зупиняти мікроавтобус, перегородивши йому дорогу службовим автомобілем. Відбулось зіткнення, внаслідок якого троє правоохоронців, з них одна жінка, були травмовані, а поліцейський автомобіль отримав суттєві пошкодження.

pm236image006

Незважаючи на це, працівники групи реагування затримали двох озброєних раніше судимих за крадіжки, розбої та грабежі зловмисників. Один з них – 39-річний львів’янин, інший – 30-річний мешканець Камянко-Бузького району.

Правоохоронці вилучили у затриманих вогнепальну зброю – пістолет Макарова, який скеровано на експертизу. Також зловмисники мали з собою пристрої для зламування замків (віджими, кусачки…) та автомобільні номерні знаки іноземної реєстрації. Мікроавтобус, на якому втікали зловмисники, був завантажений товаром, викраденим з магазинів.

pm174image008

Працівники групи реагування з травмами різної важкості були госпіталізовані у хірургічне відділення Жовківської лікарні.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) та ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Фото: ГУНП

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *