ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський рецидивіст знову попався на криміналі

|

У Львові правоохоронці викрили зловмисника, який вчиняв крадіжки з автомобілів. Як встановили працівники карного розшуку, чоловік проникав у салони автомобілів, скануючи сигналізацію. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

грабіж в авто

У Галицький відділ поліції 14 грудня о 18.05 із заявою про крадіжку звернувся 52-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що з його автомобіля «Деу Ланос», який він запаркував на площі Данила Галицького у Львові, було викрадено вартісний електроінструмент, а саме: перфоратор, шуруповерт та відбійник. Збитки заявник оцінив у п’ятнадцять тисяч гривень.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 40-річний раніше судимий львів’янин. Зловмисник проник у салон автомобіля, відсканувавши радіосигнал охоронної сигналізації.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *