ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські гімнастки привезли з Дубаю золото, срібло та діадему

|

9-13 грудня в Об’єднаних Арабських Еміратах (Дубай) відбувся Перший міжнародний турнір з художньої гімнастики DuGymCup 2016, який проходив на всесвітньовідомій спортивній арені AlManaraSportsHall в Дубаї.У змаганнях взяли участь понад 200 учасниць з 22 країн світу.

gimnastyka1

Відразу після змагань проходили майстер-класи від світових зірок художньої гімнастики: українськоїпрімиГанни Різатдінової – бронзового призера Олімпійських Ігор в Ріо-де-Жанейро, Дори Васс – чемпіонки Угорщини, та болгарської прімиМарії Матєвої.

Запрошення взяти участь в турнірі прийняла команда львівського спортивного клубу «Ніка» у складі Христини Пограничної (2003), Насті Гурської (2005), АлєксиЕверц (2007),Луїзи Любімової (2008) та тренера Ірини Рудої.

gimnastyka2

Погранична Христина блискуче справилась зі всіма вправами –обручем, булавами та стрічкою, завоювавши всі з можливих золотих медалей. Також нашій юніорці присвоєно почесний титул -Міс майстерність турніру.

Анастасія Гурська (2005р.н)за чудововиконану вправу з булавами нагороджена срібною медаллю.

АлексаЕверц (2007р.н) стала найкращою у вправі з булавами і другою у вправі без предмета, таким чином посіла друге місце у багатоборстві.

Наймолодшій «Ніці» Луїзі Любімовійне було рівних серед гімнасток 2008 р.н., як у вправі без предмета, так і зі скакалко, також вона стала переможницею багатоборства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *