ОСТАННІ НОВИНИ

Українець позбувся мікроавтобуса через сигарети

|

Через 600 пачок сигарет громадянин України позбувся автомобіля. Про це Львівському порталу повідомили у ДФС у Львівській області.

unnamed

unnamed-3

Учора ввечері у пункті пропуску «Краковець – Корчова» працівники митниці викрили спробу незаконного переміщення 685 пачок сигарет. Тютюнові вироби сорокарічний мешканець Житомира напакував у конструктивні порожнини та запасне колесо автомобіля «Мерседес Віто». Під час перетину кордону він обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». Однак у працівників митниці виникли підозри щодо приховування від митного контролю товарів. Тож автомобіль було скеровано в бокс поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Там під час спільного митно-прикордонного контролю транспортного засобу виявлено приховані від митного контролю 685 пачок сигарет з марками акцизного збору України вартістю понад 15 тис. гривень.

unnamed-1

Так, гр.України порушив порядок проходження митного контролю через смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор» та вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ. Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст.483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол. Товар та автомобіль 2005 року випуску вилучено. Справу скерують до суду.

unnamed-2

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *