ОСТАННІ НОВИНИ

Серед секонд-хенду львівські митники знайшли понад три тонни нового одягу

|

Працівники Львівської митниці ДФС викрили спробу незаконного ввезення на митну територію України понад 3,5 т нового одягу європейських виробників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  ГУ ДФС у Львівській області.

unnamed-5

Учора, 12.12.2016, у пункт пропуску «Краковець – Корчова» прибув вантажний автомобіль з товаром. Водій подав до митного контролю товаросупровідні документи на «одяг, що був у користуванні» (second hand) загальною вагою 15 250 кг. Вантаж прямував на адресу однієї з фірм Львова, відправником значилась фірма з Німеччини.

unnamed

На підставі оцінки та аналізу ризиків митники повністю оглянули вантаж та встановили розбіжності в асортименті товару. У вантажному відсіку причепа було виявлено новий одяг (светри, футболки, трико в асортименті різних розмірів) та спортивний інвентар, який не заявлено в товаросупровідних документах. Керівник компанії-відправника не вказав у цих документах про наявність такого товару.

unnamed-6

Зазначений товар було переміщено через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з поданням митному органу як підстави для переміщення документів, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів та асортименту.

Товар затримано. Його вартість буде встановлено додатково. У діях керівника компанії-відправника виявлено ознаки порушення митних правил, передбачених ч.1 ст.483, Митного кодексу України. Справу буде скеровано до суду.

Фото:  ГУ ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *