ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині між двома п’яними літніми чоловіками виникла різанина

|

Працівники Сокальського відділення поліції встановили, що між двома літніми чоловіками під час розпивання спиртного виник конфлікт, в наслідок якого один чоловік підрізав іншого. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ніж

У Сокальське відділення поліції 12 грудня надійшла інформація про те, що у місцеву лікарню з діагнозом «проникаюче ножове поранення черевної порожнини» доставлений 63-річний мешканець соціального закладу, розташованого у одному з сіл району. Пацієнт був госпіталізований у хірургічне відділення.

«Встановлено, що у той день близько 17.00 двоє мешканців пансіонату, потерпілий та його 72-річний товариш, до речі, раніше судимий, розпивали спиртні напої. Тоді між ними й виник конфлікт, під час якого старший вхопив кухонний ніж і двічі вдарив ним потерпілого у живіт», – розповів в.о. начальника Сокальського відділення поліції підполковник поліції Володимир Звадюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *