ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться гумористичний Stand Up Buttle

|

18 грудня у Львові змагатимуться кращі представники жанру Stand Up Comedy Львова та Києва. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

110

Змагання Stand Up Buttle пройдуть між львівськими та київськими стендап-коміками. Гра відбудеться у форматі «4 на 4». У програмі заходу виступи учасників таких відомих проектів, як «Ліга Сміху» на 1+1 та «Мамахохотала-шоу» на «НЛО тв».

Учасники змагань:

Львів: Віктор Розовий, Олександр Дмитрович, Олена Пазуха, Максим Боровець.

Київ: Святослав Марченко, Бекір Мамедієв, Юрій Громовой, Денис Голишев.

«Це буде надзвичайно цікаве протистояння, результат якого визначать самі глядачі в залі, адже переможця буде обрано за кількістю оплесків», – повідомляють організатори.

Ведучі Stand Up Buttle: Віталій Новосад (телеведучий, продюсер телеканалу «Перший Західний») та Роман Грищук (керівник студії «Мамахохотала», ведчий Stand-up.UA і «Мамахохотала-шоу»).

Як відомо, Stand Up – це сольний гумористичний виступ перед аудиторією, один із жанрів розважальних програм. Жанр походить із Великої Британії та Америки, де зародився ще в XVIII–XIX століттях. У репертуар стендап-коміків, як правило, входять авторські монологи, короткі жарти та імпровізація з залом. Учасники включають у свої виступи також музичні, театралізовані фрагменти, фокуси, етюди, всілякі хитрощі коміка.

Змагання STAND UP BATTLE «Львів vs Київ» відбудуться 18 грудня о 19:00 в Палаці учнівської молоді (площа Петрушевича, 2). У залі буде проводитись ТВ-зйомка.

Квитки доступні у касах міста та на сайті Afisha

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *