ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині патрульні виявили водія-наркомана

|

Пакет з наркотичною речовиною працівники Золочівського відділу поліції виявили у водія під час перевірки документів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

наркотики

Під час патрулювання міста Золочева, 10 грудня, працівники групи реагування патрульної поліції Золочівського відділу поліції зупинили автомобіль ВАЗ 2102, водій якого порушив Правила дорожнього руху.

Під час перевірки документів правоохоронці зауважили, що водій, 44-річний житель Бродівського району, помітно нервував. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у нього пакет з подрібненою речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору, схожою на наркотичний засіб. Вилучену речовину скеровано для проведення експертизи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *