ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян попереджають про погіршення погодних умов

|

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про погіршення погодних умов. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

погода

Сьогодні, 12 грудня, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології на Львівщині очікується хмарна погода. Часом опади, вдень переважно у вигляді мокрого снігу. Місцями ожеледь. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вранці та вдень налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с, вдень хуртовини. Температура повітря впродовж доби 0 – 5°С тепла.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням бути вкрай обережними під час перебування на вулиці та керування автомобілем. Також громадян закликають дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці: намагатись не ходити під розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *