ОСТАННІ НОВИНИ

Експерти НАТО відвідали Національну академію сухопутних військ

|

Експерти НАТО з питань військової освіти завітали до Національної академії сухопутних військ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Медіа-групи Національної академії СВ.

112

До складу іноземної делегації увійшли представник Політдиректорату Міжнародного секретаріату НАТО, директор Програми «DEEP» з Україною Маріуш Соліс, професор Алан Столберг та директор Центру професійної військової освіти полковник ЗС Словаччини Томас Новотний.

113

На початку візиту гості зустрілися із керівництвом Академії, зокрема начальником навчального закладу генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком. В ході спільної роботи сторони оцінили здобутки реалізації Програми НАТО «Удосконалення військової освіти» (DEEP), обговорили проблемні питання у цій сфері та окреслили перспективи подальшої співпраці.

114

115

Окрім того, в рамках візиту до Національної академії сухопутних військ експерти НАТО також ознайомились з методикою й організацією проведення занять у військовому виші, зокрема відвідали навчальні заняття з майбутніми офіцерами ЗС України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *