ОСТАННІ НОВИНИ

Меркушину, після другого золота на кубку IBU, запросили в естафету Кубка світу

|

Представниця Львівщини Анастасія Меркушина здобуває другу золоту нагороду у цьому сезоні. Цього разу нашій біатлоністці не було рівних у спринті на кубку IBU в італійському Ріднау, передає кореспондент Львівського порталу.

71

Перемога Меркушиної була більш аніж переконливою, адже її найближча переслідувачка із Росії Уляна Кайшева відстала майже на 35 секунд. Бронзу завоювала німкеня Каролін Хорхлер. Зауважмо, що всі три призери обійшлися без штрафних кіл. Завтра на дівчат очікує гонка переслідування.

Окрім Меркушіно, кубкові очки набрали також Марія Кручова і Юлія Бригинець з 31-м і 34-м результатом відповідно.

Однак на цьому сюрпризи для Анастасії не припинилися, після другого золота поспіль спортсменку знову викликали виступати за першу команду на Кубку світу. Відтак Анастасія Меркушина може з’явитися вже у завтрашній естафеті у словенській Паклюці. Такі дані опубліковано на Twitter Федерації біатлону України.

Ще один золотий подіум сьогодні стався у індивідуальній гонці юніорів в рамках І етапу Юніорського Кубка IBU в швейцарському Ленцерхайді.

Наш Антон Дудченко завоював свою першу значну перемогу на міжнародному рівні.

За даними сайту Федерації біатлону України, Антон Дудченко, всього другий сезон виступає на офіційних міжнародних стартах. Росіянин Кирило Стрельцов поступився першорму місцю менше півтори секунди. Третє місце у француза Фелікса Пунье Коте.

«Дуже непогані результати видали і інші наші юніори, кожен з яких при чистій стрільбі міг претендувати на дуже високі місця. Віталій Труш з трьома хвилинами штрафу став 15-м, у Тараса Лесюка – 19-е місце, Богдан Цимбал – 24-й. Трохи вибився з компанії Дмитро Івасенко, але і він, незважаючи на 4 промахи, набрав один кубковий бал за 40-й результат серед 97-ми спортсменів, що стартували», – йдеться у повідомленні ФБУ.

Фото: Марія Осолодкіна

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *