ОСТАННІ НОВИНИ

Колишній вбивця взявся за грабіж львів’янок

|

Патрульні затримали по гарячих слідах підозрюваного у грабежі. Затриманий виявився раніше судимим за вбивство. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

84

За даними правоохоронців, сьогодні, близько опівночі патрульні отримали виклик про грабіж на перетині вулиць Пасічної – Личаківської.

за словами заявниці, невідомий повалив її на землю та почав душити і забрав у неї гаманець у якому було орієнтовно 400 гривень. Зловмисник побіг у напрямку центральної частини Львова вулицею Личаківською.

Інспектори патрульної поліції оперативно обстежили територію і побачили особу, яка підходила під описи потерпілої. Невідомий спробував втекти, однак його затримали. Коли патрульні оглянули територію, то виявили біля однієї з аптек гроші, які співпадали і з номіналом та сумою викрадених. На місце викликали слідчих. Речові докази вилучили. Затриманий раніше тричі судимий за крадіжки та вбивство. Загалом, у місцях позбавлення волі чоловік відбув 13 років. Останній термін його ув’язнення сплив 9 місяців тому.

Фото: ПП Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *