ОСТАННІ НОВИНИ

У понеділок у Львові запрацює Фабрика Святого Миколая

|

У понеділок 12 грудня о 12.00 у приміщенні Львівського Палацу Мистецтв в рамках проведення благочинної акції «Миколай про тебе не забуде» уже в шістнадцяте відбудеться урочисте відкриття «Фабрики Святого Миколая». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

фабрика святого миколая

Фабрика Святого Миколая – це чарівне місце, що наповнене духом зимових свят, любові та добра. Впродовж 12-17 грудня тут працюватимуть помічники Св. Миколая.

Цього року молодь менш активно, ніж в попередні роки, зголошувалась допомогти Чудотворцю  прийти безпосередньо в домівки діток, до яких Святому Миколаю самостійно складно знайти дорогу. Але все ж близько 500 старшокласників, студентів та молодих людей зі Львова зголосилися стати до лав помічників.

День Святого Миколая – це прекрасна українська традиція, що сповнена чарівним духом, дитячим щастям та вчить нас всіх безкорисливо обдаровувати тих, кого ми любимо, про кого піклуємось і тих, хто цього потребує. Фабрика Св. Миколая працює для того, щоб дух доброчинності Чудотворця прийшов в це свято до кожної дитини, незважаючи на достаток родини чи стан здоров’я.

Робота помічників Миколая на Фабриці дуже інтенсивна та структурована. Волонтери трудитимуться у відділах прийому подарунків, видачі адрес потребуючих дітей, сортування, пакування, перевірки якості запакованих подарунків і, звичайно, рознесення подарунків до домівок дітей.

Всі помічники Св. Миколая повинні бути добре підготовленими і для цього відвідують спеціальні вишколи. Останній такий вишкіл в цьому році відбудеться 10 грудня о 17.45 в Медіатеці за адресою вул. Мулярська, 2а.  Тож, якщо Ви хочете допомогти Чудотворцю сповнити діток вірою в дива, зареєструйтесь на сайті акції та прийдіть на вишкіл.

Цього року помічники Св. Миколая традиційно завітають до дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також до дітей, чиї батьки учасники або загинули в зоні АТО.

Запрошуємо усіх людей доброї волі відвідати Фабрику Святого Миколая, долучитися до акції «Миколай про тебе не забуде» та допомогти Чудотворцю принести радість, щастя та усмішки тим, хто цього справді потребує. Ми радо приймемо іграшки, солодощі, канцелярське приладдя, дитячі книжки, засоби гігієни. Подарунки просимо приносити  до 16 грудня на Фабрику Святого Миколая, яка працюватиме в приміщенні Львівському Палаці Мистецтв за адресою вул. Коперника 17 (з 10.00 до 19.00).

Також запрошуємо долучитись до акції водіїв-помічників Св. Миколая, котрі мають можливість допомогти нам з перевезенням волонтерів та подарунків ввечері 18 грудня 2016р. від Фабрики Св. Миколая до домівок малюків, які з нетерпінням чекають візиту від Помічників Чудотворця.

Додаткова інформація про акцію:

www.mykolaj.com.ua

www.facebook.com/MykolajProTebeNeZabude

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *