ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронець, погрожуючи зброєю, привласнив бурштин та 4 тисячі доларів

|

Затримано оперуповноваженого одного з підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області, який затримав чоловіка, що перевозив бурштин, а потім погрожував зброєю і заволодів «сонячним камінням» та чотирма тисячами доларів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

burshtin

Слідчим управлінням прокуратури Львівської області, спільно з управлінням внутрішньої безпеки МВС України, в рамках розслідування кримінального провадження за фактом перевищення службових повноважень з погрозою застосування насильства щодо потерпілого, 7 грудня поточного року затримано оперуповноваженого одного з підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановлено, вказаний правоохоронець у групі з іншими невстановленими слідством особами затримавши чоловіка, який перевозив каміння бурштину, погрожуючи зброєю із застосуванням кайданків заволоділи його майном, а саме камінням бурштину вагою більше 700 гр. та грошовими коштами у сумі понад 4 тис. доларів США. Згодом вказаний правоохоронець викрадений бурштин намагався збути.

На даний час, оперуповноваженому повідомлено про підозру за ч.2 ст. 365 КК України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Слідчим прокуратури готується клопотання щодо обрання останньому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У провадженні проводяться першочергові слідчі дії з метою встановлення обставин вчиненого кримінального правопорушення та співучасників злочину.

Фото: OGO.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *