ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прикордонники затримали нелегалів з В’єтнаму

|

На пункті пропуску «Шегині» прикордонники затримали двох нелегалів з В’єтнаму. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

unnamed-14

Сьогодні вночі, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Шегині», що на українсько-польському кордоні, прикордонники разом з працівниками Нацполіції України попередили чергову спробу організованого переправлення нелегальних мігрантів до Польщі.

В рамках кримінального провадження за ч.2 ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» прикордонники отримали випереджувальну інформацію про можливе порушення державного кордону України. Зелені берети посилили службу та виставили  приховані прикордонні наряди на шляху ймовірного руху нелегалів. Порушники не змусили довго на себе чекати і вже близько опівночі прикордонний наряд доповів про затримання двох невідомих. Затриманими виявились чоловік та жінка, без документів, зі слів 1976 та 1999 років народження, обоє громадяни В’єтнаму.

Крім того в ході подальших оперативних заходів у м. Львові співробітники прикордонного оперативно-розшукового відділу та Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми  ГУ НП у Львівській області затримали організатора їх незаконного переправлення через кордон, наразі проводяться слідчі дії щодо інших учасників цього злочину.

Стосовно громадян В’єтнаму складено документи справи про адміністративне правопорушення за ч. 2 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», рішення по справі прийме суд.

Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *