ОСТАННІ НОВИНИ

Через зловмисників, що викрадали дизпаливо з магістральної труби, забруднилась одна зі річок Львівщини

|

У зв’язку з врізкою в труби магістральної лінії, дизпаливо потрапило до до річки Струга поблизу села Бучали Городоцького району. Про це Львівському порталу повідомлии у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

каністри

Вчора, 7 грудня, о 8:45 год. від оперативного чергового ГУ ДСНС України у Львівській області надійшло повідомлення про виявлення масляних плям райдужного кольору в річці Струга поблизу с. Бучали Городоцького району.

Встановлено, що 6 грудня о 16:25 год. неподалік села Переможне Городоцького району, невідомими особами було проведено несанкціоновану, кримінальну врізку до труби магістральної лінії продуктопроводу на 176 км  ДП «ПрикарпатЗахідтранс». У результаті зловмисного пошкодження стався розлив дизпалива за межі охоронної зони і незначна кількість, через грунтові води, потрапили до річки Струга. Візуальним оглядом на річці виявлені плями райдужного кольору діаметром від 5 до 20 см на відстані одна від одної 10-20 метрів.

Аварія ліквідована, продуктопровід працює в звичайному режимі. Забруднення навколишнього середовища немає. На місці працювала бригада ПрикарпатЗахідтранс, фахівці: СЕС, екологічної інспекції, ДСНС, представники місцевих органів влади та поліції.

Причини події – з’ясовуються, проводиться дослідча перевіка.

Фото: PMG.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *