ОСТАННІ НОВИНИ

Гандбольна «Галичанка» готується до третього туру Балтійської ліги

|

9 – 11 грудня 2016 року у білоруському Мінську пройде третій з’їзний тур жіночої гандбольної Балтійської ліги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГК «Галичанка».

60

Нагадаємо, що суперницями львівської «Галичанки» у Балтійській лізі є три білоруські команди (ГК «Гомель» , «БНТУ-Бєлаз», «Городнічанка») та дві литовські («Жальгіріс» і «Гарлява»).  ГК «Гомель» -чинні чемпіонки Республіки Білорусь, переможниці Балтійської ліги попереднього сезону, а «БНТУ-Бєлаз» – віце-чемпіонки Республіки Білорусь. Незважаючи на сильних суперниць, гандболістки «Галичанки» впевнено крокують у Балтійській лізі. Підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко – єдина команда серед всіх учасниць Балтійської ліги, яка йде без поразок: в активі львів’янок  дев’ять перемог та одна нічия.

В рамках третього туру «Галичанка» зіграє п’ять матчів.  9 грудня – з БНТУ-БєлАЗ, 10 грудня – зранку з «Городнічанкою», а ввечері з ГК «Гомель», 11 грудня – зранку з «Гарлявою», а по обіді з «Жальгіріс» (за попередніми даними).

Нагадаємо, що за результатами другого туру «Галичанка» закріпилася на першому щаблі  турнірної таблиці, значно випередивши суперниць за набраними очками.

Турнірне становище команд після  другого туру (10 ігор):

1 місце – «Галичанка» – 19 очок.

2 – 3 місця – ГК «Гомель»/ БНТУ-БєлАЗ  – по 14 оч.

4 місце – Жальгіріс – 7 оч.

5 місце – « Гарлява» – 4 оч.

6 місце – «Городнічанка» – 2 оч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *