ОСТАННІ НОВИНИ

Українцям пропонують придумати слоган децентралізації

|

«Прагнеш змін – керуй громадою!» – саме під такою назвою стартував загальноукраїнський конкурс на найкраще гасло Національного проекту Децентралізація. До пошуку та пропозицій кращого варіанту слогана просять залучатись усіх небайдужих українців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

__1481036245_613x290-52132701422_3_0

Зазначимо, що конкурс триває у рамках реалізації проекту «Створення лого Національного проекту Децентралізації» за ініціативи Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Національної ради реформ.

Для участі у конкурсі необхідно до 10 грудня 2016 року відвідати сторінку Національної ради реформ http://decentralization.reforms.in.ua/ і за допомогою простої форми надіслати на розгляд свій варіант слогану (від 2 до 5 слів). Кількість запропонованих гасел однією людиною не обмежена.

Визначення переможця відбуватиметься з 10 до 12 грудня цього року. За словами організаторів, майбутнє гасло у подальшому використовуватиметься при створенні логотипу реформи децентралізації.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *