ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині біля заправки чоловіки влаштували стрілянину

|

Сьогодні, 6 грудня, на Львівщині  патрульні затримали чоловіків з предметами схожими на зброю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

1

Так, до патрульних надійшов виклик про постріли на газовій заправній станції, поблизу населеного пункту Холодновідка.

2

«Екіпаж взводу по обслуговуванню доріг державного значення оперативно прибув на місце. Там побачили Mercedes-Benz CLK 200 Kompressor на іноземній реєстрації. В салоні сиділи два чоловіки. Коли невідомі зрозуміли, що патрульні можуть застосувати зброю – вийшли з транспортного засобу. У 46-річного водія при поверхневій перевірці виявили предмет схожий на травматичний пістолет на який не було документів, пасажир кинув під сидіння ніж. Вони підтвердили, що здійснили постріли, бо у них стався конфлікт з невідомими особами. Документів на автомобіль у цих чоловіків не було. На місці працювали слідчі», – йдеться у повідомленні.

3

Також патрульні повідомляють, що в багажнику авто  виявили 2 посвідчення водія, 2 паспорти, 2 пенсійних посвідчення. Усі документи на різних громадян. Їхні прізвища невідомі не знали. Також в салоні знайшли гільзу від патрона.

4

«Водій раніше судимий. Його забрали у Пустомитівський відділ поліції. Автомобіль евакуювали. Зброю передали на експертизу»,  – додають у прес-службі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *