ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові знову обіцяють сніг

|

Як повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології, завтра, 6 грудня, на дорогах Львова – ожеледиця, вдень невеликий сніг. Незначне налипання мокрого снігу. Вночі та вранці – слабкий туман. Температура повітря вночі 4 – 6° морозу, вдень 0 – 2° морозу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

pogoda

7 грудня очікується вночі місцями невеликий сніг. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер вночі змінних напрямків, 3 – 8 м/с, вдень південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 5 – 10° морозу, місцями до 15° морозу,  вдень 0 – 5° морозу.

8 грудня синоптики прогнозують вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, вночі  5 – 10 м/с, вдень  9 – 14 м/с. Температура повітря вночі 6 – 11° морозу, місцями 15 – 17° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Мерія просить пішоходів та водіїв бути максимально обережними і уважними і дотримуватись правил дорожнього руху. Особливе прохання до водіїв транспорту – обирати помірну швидкість і дотримуватись належної дистанції між транспортними засобами, якщо є можливість – утримуватися від поїздок.

Фото: РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *