ОСТАННІ НОВИНИ

В День української армії у Львові презентуватимуть книгу про путінську пропаганду

|

У Львові 6 грудня пройде презентація книги українського політолога Миколи Давидюка «Як працює путінська пропаганда».  Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі Львівської міської ради.

738321

Публічна презентація відбудеться у книгарні «Є», а презентація-дискусія за участю політиків, політологів, експертів, громадських діячів, дипломатів та медійників відбудеться у готелі «Шопен» за запрошеннями.

«Це – актуальний аналіз кейсів інформаційних та політичних маніпуляцій Кремля останніх трьох років, історії перемог українських волонтерів, журналістів та добровольців у протистоянні російській агресії у всіх її проявах», – зазначає автор.

«Книга являється першим системним і водночас доступним аналізом пропагандистської машини Російської федерації. В ній автор вводить читача до лабіринтів нових гібридних воєн, розкриваючи їхні секрети», – зазначає Вадим Карасьов, політолог, директор Інституту глобальних стратегій.

Книга Миколи Давидюка дає відповіді на нагальні питання сьогодення, від того як реагувати на пропаганду, і хто її створює, що таке гібридна війна і як це пов’язано з поняттям «русского міра».

«Футбол, виховання дітей, політика, медицина – це те, на чому, як відомо, розуміються всі. Нині до цього списку можна сміливо додати російську пропаганду. Вони брешуть, що ж тут незрозумілого? Залишається з’ясувати, чому ж кремлівські “промені ненависті” такі ефективні, як вони забезпечують гуманітарну складову гібридної війни проти України? І, головне, як їм протистояти?», – зазначає Юрій Макаров, журналіст, оглядач часопису «Український тиждень».

Дослідження автора та власний досвід, який він здобув під час широкої політологічної діяльності і візитів на кремлівські політичні шоу відкривають картинку путінського закулісся та описують ідеологічні засади, маніпулятивний інструментар та наводять безліч прикладів, із вуст учасників та очевидців.

«Книга Миколи чітко характеризує московську спробу поступового інформаційного знищення української самоідентичності і показує шлях інформаційної боротьби з окупацією, і взяти участь у цій боротьбі може і повинен кожний українець», – зазначив Віктор Ющенко, Президент України (2005-2010 р).

План заходів:

18:30 год – публічна презентація. Книгарня “Є” (пр. Свободи, 7). Вхід вільний.

20:00 год – презентація-дискусія. Ресторан “Шопен”(пл. Маланюка, 7). Вхід за запрошеннями.

Довідка

Микола Давидюк – Ph.D, політолог, директор аналітичного центру «Політика», менеджер успішних виборчих та PR кампаній, політичний консультант. Експерт на провідних українських та міжнародних інформаційних ТБ каналах і радіо. Веде авторські колонки в друкованих та інтернет ЗМІ. Читає відкриті лекції з політології, комунікацій та проблем сучасної політики. Засновник «Форуму нових політичних лідерів».

Фото: 24tv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *