ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові злодії обікрали квартиру на півтора мільйони, не залишивши в ній абсолютно нічого

|

У Львові за час відсутності господарів злодії викрали з помешкання майна на півтора мільйони гривень. Правоохоронці закликають громадян уважніше ставитись до захисту своїх помешкань від проникнення злодіїв. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівській області.

пограбування квартири

До Залізничного відділу поліції 4 грудня із заявою про крадіжку звернувся 63-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що він з кінця лютого 2014 року до 4 грудня цього року перебував за межами Львова, а помешкання залишив зачиненим.

Коли власник повернувся додому, з’ясував, що помешкання залишилось зовсім порожнім: пошкодивши вікно на балконі, зловмисники дісталися у квартиру і, підібравши ключі до замків вхідних дверей, винесли звідти всі речі. Злодії у буквальному розумінні залишили «голі» стіни, викрали все майно і меблі,  навіть викрутили лампочки у світильниках.

Загалом, сума збитків, за словами заявника, становить півтора мільйони гривень.

Правоохоронці вживають заходів аби встановити особи та затримати зловмисників, причетних до скоєння цього злочину, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *