ОСТАННІ НОВИНИ

Проспектом Свободи сьогодні пройшли військові підрозділів ЗСУ

|

Сьогодні, 4 грудня, у Львові відбулася друга репетиція Маршу захисників. Про це у Facebook повідомив начальник Національної академії сухопутних військ Павло ткачук, передає кореспондент Львівського порталу.

1
Проспектом Свободи пройшли підрозділи Збройних Сил України, які входять до складу як Львівського гарнізону, так і Львівщини загалом. Більшість із цих воїнів – учасники Антитерористичної операції.
Десантники, танкісти, піхотинці, вертолітники, артилеристи, інженери, представники Національної гвардії та прикордонники – в одному місці зібралися представники практично усіх родів військ, а також військовослужбовці інших силових структур. Зібралися, щоб разом із громадою відсвяткувати 25-ту річницю Збройних Сил України, щоб показати бойову міць, яка здобута на фронтах війни, і засвідчити українців, що наш народ перебуває під надійним захистом українського війська. Пліч-о-пліч з військовослужбовцями бойових військових частин пройдуть офіцери та курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та підпорядкованих їй військових частин, серед яких десятки військовослужбовців, які пройшли фронти війни, а також офіцери та вихованці Ліцею імені Героїв Крут, в якому навчаються майбутні покоління захисників України. Разом із військовослужбовцями у парадному строю пройшли волонтери.8

7

6

5

«Щиро запрошую усіх у вівторок 6 грудня на Проспект Свободи у Львові, де в 11:00 з нагоди 25-ти річчя Збройних Сил України розпочнеться Марш захисників. З нагоди свята української армії на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку упродовж дня триватиме огляд військової техніки та озброєння», – зазначив П. Ткачук.

4

3

2

Нагадаємо, що вчора ввечері у Львові відбулась вечірня репетиція Маршу захисників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *