ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові планують запустити нічні трамваї. Поїздка коштуватиме чотири гривні

|

Продовжити час роботи та маршрути трамваїв запропонували 1 грудня під час сесії Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

tramvay

«Нічний маршрут на Сихів користується великим попитом серед мешканців. Замінивши автобус на трамвай та продовживши його до вокзалу на нічний період, ми зможемо не тільки зробити його комфортнішим для мешканців, а й досягнути більшої економічної вигоди», – зазначив депутат Ігор Корончевський.

Також у своєму запиті депутат пропонує створити графік руху, який би дозволяв комфортно користуватися послугами залізниці.

«Останній рейс міг би прибувати на залізничний вокзал близько 06:00 ранку для зручності тих, хто пересідає на Інтерсіті+ до Києва та інші потяги», – запропонував Ігор Корончевський.

Щодо ціни на нічний трамвай, то наразі мова йде про 4 гривні.

«Ми передбачаємо, що завантаження трамвая буде меншим вночі. Звичайно, що проїзд буде коштувати дорожче ― подвійний тариф, 4 гривні», – пояснив Zaxid.net директор міського департаменту житлового господарства Сергій Бабак.

Вже найближчим часом «Львівелектротранс» влаштує експеримент: запустить один нічний трамвай, щоб подивися який буде попит.

Нагадаємо, з 1 липня 2015 у Львові курсує сім нічних автобусних маршрутів. З їх графіком руху можна ознайомитися на сайті Центру міського сервісу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *