ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівської області виявили мережу магазинів з підробленою горілкою

|

В межах цільової операції «Акциз-2016» працівниками податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській області виявлено мережу торгівельних закладів, через яку реалізовувався алкоголь сумнівної якості. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

unnamed-1

В результаті проведених оперативно-слідчих заходів на підставі ухвал Сихівського районного суду Львова, здійснено обшуки за чотирма адресами однієї з відомих торгівельних мереж магазинів Золочівського району Львівської області. В ході обшуків виявлено і вилучено фальсифіковані алкогольні напої під виглядом торгової марки «Люботин Пшенична» (бекінбокси) ємністю 10 л в кількості 32 шт. (32 дал) без марок акцизного податку та 140 пляшок готових алкогольних напоїв з марками акцизного податку з ознаками підробки.

Одночасно, проведено огляд гаражного приміщення у гаражному кооперативі по вул. Деснянська у м.Львові, де вилучено 160 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв під виглядом торгової марки «Nemiroff» з марками акцизного податку з ознаками підробки, готовий купаж алкогольних напоїв у пластмасових пляшках в кількості 260 л, 10 каністр спирту по 25 літрів.

unnamed

Загальна кількість вилученого фальсифікату лікеро-горілчаних виробів 740 л орієнтовною вартістю 105 тис.грн. та 250 л необлікованого спирту орієнтовною вартістю 40 тис.гривень.

За цим фактом триває досудове слідство в рамках кримінального провадження, за попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст.204 КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *