ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському університеті відбудеться студентський віртуальний бізнес-турнір « Лідер ринку-2016»

|

У  Львівському національному університеті імені Івана Франка (ауд. 301 Головного корпусу) 7-9 грудня 2016 року  відбудеться студентський віртуальний бізнес-турнір із стратегічного управління «Лідер ринку – 2016». Про це повідомляють організатори.

biznes_polshcha

Економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка спільно з Компанією інтелектуальних технологій (КІНТ) вперше організовує такий захід.

Програма турніру передбачає 3-денний командний інтенсив в режимі реального часу, що включає 15 раундів бізнес-гри. В конкурентну боротьбу за перемогу вступить 22 команди студентів економічного факультету ЛНУ ім. І. Франка. Інновацією заходу стане використання української інтерактивної бізнес-симуляції VIAL+.

Співорганізаторами бізнес-турніру «Лідер ринку – 2016» є відділ сприяння працевлаштуванню, студентський відділ та філософський факультет ЛНУ ім. І. Франка.

Організатори та партнери переконані, що лише спільними зусиллями і з допомогою використання передових освітніх технологій можна суттєво підвищити якість підготовки випускників-економістів. Адже конкурентоспроможність економіста майбутнього вимірюється готовністю до ринкової реальності, здатністю до стратегічного мислення, гнучкістю та творчістю в ухваленні рішень, навиками роботи в команді, які й тренуються в процесі симуляційної гри.

Бізнес-турнір проводиться за підтримки Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації з урахуванням пріоритетів інноваційного розвитку освіти.

Фото: СВІТUA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *