ОСТАННІ НОВИНИ

Модні підземні контейнери не врятували Львів від сміття

|

Від учора, 1 грудня, у Львові почали встановлювати сучасні смітники закритого типу. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

3

На території Галицького району Львова запроваджується пілотний проект щодо зміни системи збору побутових відходів. Мова  йде про:

  • перехід на використання контейнерів для збору побутових відходів з наземного відкритого до наземного закритого типу контейнерів. 1.2
  • роздільний збір побутових відходів з “ПЕТ – Скло – Папір – Змішані” змінити на “Скло – Вторсировина (папір, пластик, ПЕТ, метал) – Змішані”2

Як зазначали раніше в управлінні житлового господарства Львівської міськради, таким нововведенням місто боротиметься із навалою безхатченків, які нишпорять у сміттєвих баках.

Водночас у центрі Львова, попри появу нових контейнерів, пакети зі сміттям продовжують лежати на землі. До прикладу, на вул. Січових Стрільців сміття просто неба лежить на місці старих контейнерів.

1

Як спостеріг кореспондент Львівського порталу, безхатьки на нововведення реагують з нерозумінням і продовжують шукати “людські” смітники.

Контейнери, за інформацією Zaxid.net,  закупив новий перевізник сміття «Грінера» в рамках пілотного проекту щодо зміни системи збору ТПВ на території Галицького району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *