Львів’ян закликають допомогти безпритульним у холод. Запрацювали пункти обігріву

|

У зв’язку з похолоданням, у приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян (вул. Кирилівська, 3а) працює пункт денного обігріву та відділення нічного перебування безпритульних. Також, із понеділка запрацює денний пункт обігріву на вул. Личаківській, 56. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

14

Як повідомили у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, у зв’язку з похолоданням, у Центрі збільшилась кількість відвідувачів. Відтак, усі потребуючі можуть звертатись у пункт денного обігріву та у відділення нічного перебування безпритульних.

Нагадаємо, вдень у Центрі на ІІ поверсі діє пункт денного обігріву, куди усі, хто цього потребує, можуть прийти погрітися і попити гарячого чаю. Відділення нічного перебування для безпритульних громадян, в якому потребуючі можуть переночувати, отримати теплий одяг, санітарно-гігієнічні послуги, а також першу медичну допомогу, працює при Центрі щоденно, з 20:00 до 08:00 год.

Також небайдужих мешканців просять допомогти: хто має змогу, може приносити у Центр теплий одяг і взуття, адже цих речей у Центрі не вистачає для потребуючих.

Крім того, з понеділка, 5 грудня, працюватиме денний пункт обігріву на вул. Личаківській, 56 (у приміщенні Регіонального центру соціальної адаптації). Графік роботи: з 9:00 до 18:00 год. (з понеділка по п’ятницю). Також, за необхідності, наступного тижня запрацює пункт обігріву і на вул. Тихій, 5 (приміщення ЛКП «Княже місто»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *