ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО троє українських військових отримали поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, двоє військовослужбовців отримали поранення. Окрім цього, ще один військовослужбовець на передовій отримав важке поранення внаслідок підриву на вибуховому пристрої. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

01-12-777x437

Луганський напрямок

Бойові дії вчора велися тільки в Станиці Луганській. Окупанти організували 2 обстріли наших позицій тривалістю по 20 хвилин – одразу після опівночі та пізно ввечері.

Як розповів сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, важке озброєння при цьому не застосовувалося.

Донецький напрямок

Після 16 години противник почав обстріли наших позицій в Авдіївці, на позиції «Шахта Бутовка», в Луганському. Традиційно найбільш неспокійна обстановка – в авдіївській промзоні.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 5 ворожих обстрілів, зокрема 1 – із застосуванням мінометів.

Маріупольський напрямок

Кількість ворожих обстрілів на втричі перевищила показники по двох інших напрямках, разом узятих. Противник застосовує важке озброєння (міномети, гармати, танки) по всьому фронту – в Мар’їнському районі, в Новогригорівці та на приморських рубежах. По наших позиціях випущено 74 артилерійських і танкових снаряди, а також 112 мінометних мін.

Найпотужніший ворожий обстріл відбувся в Новогригорівці, де окупанти застосували щонайменше артбатарею калібру 122 мм. Зазвичай там спокійно.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 23 ворожих обстріли, зокрема 11 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *