ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський прикордонний загін відзняв #MannequinChallenge

|

Львівські прикордонники взяли участь у всесвітньо-популярному флешмобі «Mannequin Challenge». До заходу долучився DZIDZIO та чиновники високого рангу, передає кореспондент Львівського порталу.

9

«У перерві між нарадами та робочими зустрічами керівників відомств, у гості до Львівського прикордонного загону разом з подарунком завітав лідер гурту DZIDZIO – Михайло Хома. Від такого несподіваного візиту, в момент вручення презенту, усі прикордонники та гості загону на мить «застигли»», – йдеться у дописі до відео.

Цікаво, що спеціально для цієї акції відшукали навченого прикордонного собаку на ім’я Терро, який вміє завмирати.

Зауважмо, що у флешмобі серед прикордонників Львівського загону взяли участь голова Державної прикордонної служби України – Віктор Назаренко, начальник Західного регіонального управління Держприкордонслужби – Володимир Єгоров, лідер гурту DZIDZIO Михайло Хома та голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Довідково: Mannequin Challenge – вірусне тренд-відео і флешмоб, що поширився в інтернеті в жовтні 2016 року. Група людей залишається нерухомою поки між ними переміщається оператор, який записує відео. Ролик зазвичай супроводжується характерною музичною композицією Black Beatles групи Rae Sremmurd і хештегом #MannequinChallenge.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *