ОСТАННІ НОВИНИ

Через погіршення погоди на Львівщині водіям рекомендують тимчасово утриматися від поїздок

|

Синоптики застерігають: на Львівщині очікується погіршення погодних умов. У зв’язку із цим правоохоронці звертаються до учасників дорожнього руху із проханням бути максимально обережними та уважними. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

pogoda

Як інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології, 1 грудня на дорогах області – ожеледиця! Вночі часом сніг та мокрий сніг. Вдень, за прогнозами синоптиків, мокрий сніг із дощем, подекуди сильний! По всій території пориви вітру 17-22 м/с, хуртовини! Складними будуть погодні умови і 2 грудня. Цього дня на заході країни прогнозують сильні опади, ожеледь, налипання мокрого снігу та хуртовини.

 

«Закликаємо водіїв не залишати автомобілі на проїзній частині, особливо, у нічний час, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.

За значного погіршення погодних умов радимо тимчасово утриматися від поїздок та перечекати негоду у безпечному місці. Якщо ж ви таки зібралися у дорогу, будь ласка, ретельно перевірте технічний стан транспортного засобу, подбайте про достатній запас пального.

Під час руху будьте надзвичайно обережними, особливо, на спусках та підйомах, мостах, під’їжджаючи до пішохідних переходів.

Не перевищуйте швидкість, дотримуйтеся безпечного інтервалу та дистанції, обов’язково користуйтеся пасками безпеки та нагадуйте про це пасажирам, уникайте ризикованих маневрувань. За умов недостатньої видимості – не забувайте вмикати ближнє світло фар!

Також просимо бути максимально уважними пішоходів. Не вибігайте на дорогу, переходьте проїзну частину лише у встановлених місцях та тільки після того, як переконаєтесь, що немає небезпеки. За умов недостатньої видимості та у темну пору доби радимо використовувати світлоповертаючіелементи, аби водії могли вчасно помітити вас на дорозі», – наголошують правоохоронці.

Фото: OGO.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *