ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські курсанти у Словаччині освоїли імітаційне моделювання

|

Представники Національної академії сухопутних військ відвідали семінар з питань імітаційного моделювання у Словаччині. Захід проводили на базі Академії Збройних Сил Словаччини, що у м. Ліптовський Мікулаш. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Медіа-групи Національної академії СВ.

650

Основною метою візиту українських військовослужбовців було вивчення ролі та місця імітаційного моделювання у навчальному процесі Академії ЗС Словаччини та у бойовій підготовці її війська, а також програмних та технічних можливостей Центра імітаційного моделювання.

651

Також учасники семінару ознайомилися із спеціальним програмним забезпеченням, що використовується у ході підготовці військових фахівців та методика проведення тренажів й навчань.

652

За словами начальника ЦІМ підполковника Андрія Д’якова, характерною особливістю Центру імітаційного моделювання в Академії ЗС Словаччини є створення єдиного віртуального інформаційного середовища, де можна моделювати події для всіх навчальних аудиторій, поєднуючи усі віртуальні тренажери.

653

654

«Це дозволяє створити багаторівневу підготовку для військових фахівців, одночасно проводячи навчання у ланці від штабу батальйону до окремого екіпажу та навіть військовослужбовця», — зазначив офіцер.

655

Набутий в ході проведення семінару досвід буде також використано у розбудові системи моделювання як у Національній академії сухопутних військ, так і у Збройних Силах України загалом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *