ОСТАННІ НОВИНИ

Рейтинг «Самопомочі» обвалився на 50%

|

Цьогоріч рейтинг партії «Самопоміч» обвалився на 50%. Такі результатами дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» у листопаді 2016 року, передає кореспондент Львівського порталу.

607

За даними опитування, пік популярності Об’єднання «Самопоміч» припадав лютий 2016 року, коли за партію мера Львова Андрія Садового готові були проголосувати 14% Українців. Однак рейтинг партії стрімко пішов донизу і, менше як за рік, «Самопоміч розгубила до 50% своїх виборців.

Тим часом лідером електоральних симпатій серед політичних партій є ВО «Батьківщина». За цю політичну силу готові віддати свої голоси 17,4% респондентів, які мають намір взяти участь у голосуванні та визначилися у своїх вподобаннях. Відповідні результати опитування є у розпорядженні Львівського порталу.

606

Слідом за ВО «Батьківщина» розмістилася партія БПП «Солідарність» – 12,6% потенційних виборців, 11,1% – «Опозиційний блок», 8,4% підтримали б «Радикальну партію», 7,4% – «Самопоміч».

До парламенту також може потрапити партія бізнесмена Вадима Рабиновича «За життя». Щоправда нова партія перебуває у групі ризику у межах статистичної похибки. Так само може пролетіти повз парламент ВО Свобода» та «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка.

Водночас на підступах до заповітної позначки партія Михаїла Саакашвілі «Хвиля».

Також слід відзначити, що кожен четвертий українець взагалі відмовляється йти на парламентські вибори.

В опитуванні взяло участь старше населення України віком 18+. Всього було опитано близько 2000 осіб. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *