ОСТАННІ НОВИНИ

Стриянка може «сісти» на сім років за незаконне зберігання зброї та наркотиків

|

У Стрию судитимуть місцеву мешканку, котра незаконно зберігала зброю, боєприпаси та наркотики. Досудове розслідування правоохоронці завершили, обвинувальний акт щодо 48-річної стриянки, котра у минулому була засуджена за збут наркотичних засобів, скеровано до суду. Про це Львівському порталу повідомили у Стрийському відділі поліції.

суд

Поліцейські викрили місцеву мешканку, котра у власній квартирі у центрі міста зберігала зброю, боєприпаси та наркотики. Під час санкціонованого обшуку в її квартирі правоохоронці виявили ручну гранату «РГД-5», пістолет, набої та двадцять таблеток «Субітекс».

Дії зловмисниці кваліфіковано за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За незаконне зберігання зброї, бойових припасів та наркотичних речовин стриянці загрожує до семи років ув’язнення. Міру покарання визначатиме суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *