ОСТАННІ НОВИНИ

Міжнародний центр миротворчості відвідав Верховний головнокомандувач НАТО

|

23 листопада на Львівщину завітала делегація збройних сил США, яку очолював Верховний головнокомандувач Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі генерал Кьортіс Скапарротті. Про це Львівському порталу повідомили у Медіа-група Національної академії СВ.

411

Основною метою перебування американської делегації на полігоні було спостереження за ходом підготовки підрозділів ЗС України іноземними інструкторами в рамках «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна (JMTG-U)».

412

Під час візиту високого гостя супроводжували начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук та перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський.

413

414

На ділянці «Будинок обшуку – населений пункт» представники Сполучених Штатів поспостерігали за ходом підготовки однієї з рот 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Тут під проводом американських інструкторів українські десантники відпрацьовували тактичні вправи із зачистки населеного пункту та звільнення заручників.

415

416

Також американські гості мали можливість побувати на заняттях із вогневої підготовки та побачити атакувальні дії у складі взводу із використанням штатного озброєння та військової техніки.

417

418

Перебуваючи на МЦМБ генерал Кьортіс Скапарротті поспілкувався із українськими десантниками, які нині проходять вишкіл на полігоні, а також відзначив деяких американських військовослужбовців-інструкторів черговими військовими званнями та відзнаками за бездоганну службу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *