ОСТАННІ НОВИНИ

Юрко Іздрик потребує грошей на операцію

|

Через проблеми із зором відомий український письменник Юрко Іздрик потребує операції. Усіх небайдужих просять допомогти. Про це повідомляє спільнота «Мистецька рада «Діалог» на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

izdrik

«Ми довго шукали правильну інтонацію для цього повідомлення, але зрозуміли, що варто просто про це розповісти. Наш друг, колега і гуру – Юрій Іздрик – потребує нашої з вами допомоги. Мабуть, для багатьох не секрет, що останнім часом Юрко має все більш відчутні проблеми з зором. Для того, щоб Іздрик знову міг писати, верстати, музикувати, малювати, і бачити наші з вами обличчя на його виступах, потрібна операція (заміна кришталиків на обох очах).

Звісно, сам Юрко часто жартує, що це все психосоматика, і якби світ був кращий, на нього було би приємніше дивитися. Але ми ж з вами знаємо, що «світ – це лише простір уможливлення». Тому давайте усі разом уможливимо нове бачення для того, хто не шкодує своєї енергії на нас», – йдеться у повідомленні ініціаторів збору коштів.

Загальна сума, необхідна для повної операції на обох очах, – приблизно 35 000 грн. Лікування відбуватиметься у Івано-Франківську, у Центрі відновлення зору AS, у другій половині грудня.

Реквізити для переказів у гривнях:

Юрій Романович Іздрик,
Картка Приват Банк: 5168 7572 2959 2243
Для переказів з інших банків:
ПАТ КБ Приват Банк
МФО 305299
ЄРДПОУ 14360570
р.р. 29244825509100

Реквізити для переказів у іноземній валюті:

YURII IZDRYK
р.р. 26253210189
Призначення платежу: non-commercial transfer
Beneficiary’s bank: Public Joint Stock Company Raiffeisen BANK AVAL, Kiev, Ukraine
SWIFT code: AVALUAUK
Correspondent bank: Raiffeisen Bank International AG, Vienna
SWIFT code: RZBA AT WW

Фото: ЧаРівне.інфо

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *