ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають безкоштовно пройти тест на ВІЛ

|

У суботу, 26 листопада, у гіпермаркетах AШАН (вулиця Стрийська, 30 та вулиця Володимира Великого, 58) з 12:00 до 18:00 год буде проводитись безкоштовне добровільне і анонімне консультування і тестування на ВІЛ, вірусні гепатити В і С та сифіліс для всіх бажаючих. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

vil

Акція проводиться з метою підвищення обізнаності про ВІЛ серед населення та популяризації відповідальної поведінки, а зокрема тестування на ВІЛ. Тестування пройде під гаслом Кампанії «Вірю – Не Вірю»  – «Не вір словам – зроби тест на ВІЛ».

Соціальна акція, приурочена до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, вже втретє проводиться в гіпермаркетах АШАН по всій Україні. Минулого року 602 людини взяли участь у тестуванні у Львові.

«Вірю – Не Вірю» – п’ята хвиля Всеукраїнської інформаційної кампанії «Не Дай СНІДу Шанс», спрямована на пропагування відповідальної поведінки (користування презервативами та тестування на ВІЛ).  Ця кампанія об’єднала зусилля Уряду України та міжнародних організацій – Об’єднаної Програми ООН з ВІЛ/СНІД (ЮНЕЙДС) та компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, що діє за дорученням Уряду Німеччини.

Фото: Львівська пошта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *