ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «Карпати» поступились донецькому «Шахтарю» із рахунком 1:2

|

Донецький «Шахтар» у напруженому матчі 15 туру УПЛ переміг львівські «Карпати» із рахунком 2:1. Про це пише Футбол 24, передає кореспондент Львівського порталу.

шахтар-карпати

Голи у матчі забили Даріо Срна, Павло Ксьонз та Факундо Феррейра.

«Шахтар» із перших хвилин почав створювати небезпечні моменти, намагаючись довести, що є фаворитом поєдинку. Вже на 10 хвилині зустрічі Роман Підківка після удару Даріо Срни був змушений виймати м’яч із власних воріт. Втім, «зелено-білі» дуже швидко відповіли «гірникам» красивою гольовою атакою, але боковий суддя вирішив, що в цьому епізоді був офсайд, відтак, гол не зарахували.

Цей суперечливий епізод не засмутив гравців «Карпат», які продовжували шукати шлях до воріт суперника. На 19 хвилині Сергій Бойко призначив пенальті у ворота «Шахтаря» через фол голкіпера Андрія Пятова. Павло Ксьонз із позначки не схибив, відновивши паритет у протистоянні.

Кінцівка першого тайму також була дуже напруженою. «Гірники» намагалися забити гол у роздягальню й навіть створили для цього всі умови, але Роман Підківка парирував удар Даріо Срни з пенальті.

Відразу після відпочинку Павло Ксьонз отримав другу жовту картку та покинув поле. Після цього «Шахтар» повністю заволодів ситуацією на полі та почав штурм воріт львів’ян. «Зелено-білі» довго тримали оборону, але врешті-решт на 77 хвилині Феррейра забив переможний гол у ворота «Карпат». Окремо відзначимо гру Романа Підківки, який провів матч на високому рівні та не дозволив господарям здобути розгромну перемогу.

У підсумку фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Шахтаря» із рахунком 2:1, що дозволило донеччанам набрати чергові 3 очки у боротьбі за чемпіонство.

Україна. УПЛ, 15 тур

«Шахтар» – «Карпати» – 2:1

Голи: Срна, 10, Феррейра, 77 – Ксьонз, 19 (пенальті)

Вилучення: Ксьонз, 47 («Карпати»)

Нереалізований пенальті: Срна, 45+2 («Шахтар»)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *